CI - mens vi venter

I samarbeid med Rikshospitalet har HLF Rehabilitering tilpasningskurs for personer som vurderer eller venter på CI-operasjon.

Kurset passer for personer som vurderer eller venter på CI-operasjon.

På kurset får du informasjon om hva som skjer på Rikshospitalet før, under og etter operasjonen, samt hva du selv kan gjøre for å få best mulig utbytte av ditt cochleaimplantat. Du møter fagfolk som veileder om utfordringer du vil møte underveis, og hvordan du kan trene på egen hånd for å lære å høre best mulig med CI. Kurset vil gi deg et godt utgangspunkt for å lære å tolke det nye lydbildet og oppnå bedre taleforståelse og kommunikasjon.

 

Mål for kurset

Gi informasjon om hva som skjer på Rikshospitalet før, under og etter CI-operasjonen samt hva du selv kan gjøre for å få best mulig utbytte av ditt cochleaimplantat.

Temaer

Gjennomføring

Overnatting

Kursavgift

Kurskalender

Kurs som er merket med fulltegnet eller er under gjennomføring kan du ikke melde deg på. Er ønsket kurs fulltegnet og du vil sette deg på venteliste, meld deg på første ledige og legg inn en kommentar om hvilket kurs du ønsker.

Vi tar forbehold om endringer av datoer og godkjenning av NAV for kurssamlinger som strekker seg utover neste kalenderår.

juni 2024

Datoer
12. —
14. juni 2024
Status
Fulltegnet

oktober 2024

Datoer
23. —
25. oktober 2024
Status
Ledig

For mer informasjon, kontakt oss

Karine Abrahamsen

Kurskoordinator
Vi anvender informasjonskapsler ("cookies") for å gi deg en behagelig brukeropplevelse.