Ménière-kurs

Kurset passer for personer med ménière og ménièrelignende tilstander. Dette kurset er også godt egnet for pårørende.

Ménière er en kronisk sykdom med usystematiske og uforutsigbare svimmelhetsanfall, tinnitus, dottfølelse og etter hvert nedsatt hørsel.

Fokus på kurset er først og fremst rettet mot plagene som kan oppstå som følge av anfallene. Gjennom kunnskap og veiledning gis kursdeltakerne forutsetninger for å mestre både hverdagsliv og arbeidsliv på best mulig måte. Det er hverdagene som skal leves, og med ufarliggjøring og god informasjon kan pasienter med meniere og menierelignende tilstander på tross av plagene få en god livskvalitet.

 

Mål for kurset

Tilby kurs for personer med ménière og ménièrelignende tilstander for å oppnå mestring og bedre livskvalitet på tross av sykdommen.

Temaer

Gjennomføring

Overnatting

Kursavgift

Kurskalender

Kurs som er merket med fulltegnet eller er under gjennomføring kan du ikke melde deg på. Er ønsket kurs fulltegnet og du vil sette deg på venteliste, meld deg på første ledige og legg inn en kommentar om hvilket kurs du ønsker.

Vi tar forbehold om endringer av datoer og godkjenning av NAV for kurssamlinger som strekker seg utover neste kalenderår.

januar 2024

Samling 1
10. —
12. januar 2024
Samling 2
07. —
9. februar 2024
Samling 3
24. —
26. april 2024
Status
Fulltegnet

september 2024

Samling 1
04. —
6. september 2024
Samling 2
16. —
18. oktober 2024
Samling 3
27. —
29. november 2024
Status
Fulltegnet

For mer informasjon, kontakt oss

Karine Abrahamsen

Kurskoordinator
Vi anvender informasjonskapsler ("cookies") for å gi deg en behagelig brukeropplevelse.