Leve med nedsatt hørsel

Kurset passer for alle voksne med alle grader av hørselstap. Kurset er spesielt godt egnet for deg som ønsker grunnleggende kunnskap om hørselstap, hvilke konsekvenser det medfører i hverdagen og hvordan du ved hjelp av kunnskap og verktøy kan leve et godt liv med nedsatt hørsel. 

Å leve med nedsatt hørsel er en sammensatt utfordring.

Selv med et lite hørselstap vil man oppleve at ens evne til å kommunisere blir påvirket, spesielt i støyende omgivelser, som for eksempel i selskap og på kafé. Gjennom forelesninger, gruppearbeid og erfaringsutveksling vil du få kunnskap og verktøy som kan hjelpe deg å mestre livet med nedsatt hørsel på en god måte.

 

Mål for kurset

Å gi personer med nedsatt hørsel kunnskap og verktøy som kan brukes til å håndtere utfordringene et hørselstap kan medføre i hverdagen.

Temaer

Gjennomføring

Overnatting

Kursavgift

Kurskalender

Kurs som er merket med fulltegnet eller er under gjennomføring kan du ikke melde deg på. Er ønsket kurs fulltegnet og du vil sette deg på venteliste, meld deg på første ledige og legg inn en kommentar om hvilket kurs du ønsker.

Vi tar forbehold om endringer av datoer og godkjenning av NAV for kurssamlinger som strekker seg utover neste kalenderår.

august 2024

Samling 1
19. —
21. august 2024
Samling 2
30. —
2. oktober 2024
Samling 3
02. —
4. desember 2024
Status
Ledig

For mer informasjon, kontakt oss

Karine Abrahamsen

Kurskoordinator

Vi er sommerstengt uke 28 til 30

Henvisninger til rehabilitering behandles fortløpende. Vi besvarer henvendelser på e-post og telefon fra uke 31.

Det er fremdeles mulig å melde seg på kurs selv om vi er sommerstengt. Bekreftelser om plass på kurs blir utsendt fra uke 31.

Vi anvender informasjonskapsler ("cookies") for å gi deg en behagelig brukeropplevelse.