For deg som har CI

Dette er et kurstilbud for deg som har hatt lyd på din CI i minimum 2 måneder.

Dette er et kurs for deg som har hatt CI en stund og som ønsker å lære mer om hva du kan gjøre for å fungere optimalt i hverdagen som CI-bruker.

På dette CI-kurset drøfter vi erfaringer fra hverdagen med CI, trener på vanskelige kommunikasjonssituasjoner og på å styrke tilliten til deg selv og din CI-hørsel. Målet er at du skal bli tryggere på deg selv som samtalepartner og din kompetanse til å takle kommunikasjonssituasjoner du opplever som kompliserte og krevende.

 

Mål for kurset

Bli tryggere på deg selv som samtalepartner og din kompetanse til å takle kommunikasjonssituasjoner du opplever som kompliserte og krevende.

Temaer

Gjennomføring

Overnatting

Kursavgift

Kurskalender

Kurs som er merket med fulltegnet eller er under gjennomføring kan du ikke melde deg på. Er ønsket kurs fulltegnet og du vil sette deg på venteliste, meld deg på første ledige og legg inn en kommentar om hvilket kurs du ønsker.

Vi tar forbehold om endringer av datoer og godkjenning av NAV for kurssamlinger som strekker seg utover neste kalenderår.

september 2024

Samling 1
11. —
13. september 2024
Samling 2
13. —
15. november 2024
Status
Ledig

For mer informasjon, kontakt oss

Karine Abrahamsen

Kurskoordinator

Vi er sommerstengt uke 28 til 30

Henvisninger til rehabilitering behandles fortløpende. Vi besvarer henvendelser på e-post og telefon fra uke 31.

Det er fremdeles mulig å melde seg på kurs selv om vi er sommerstengt. Bekreftelser om plass på kurs blir utsendt fra uke 31.

Vi anvender informasjonskapsler ("cookies") for å gi deg en behagelig brukeropplevelse.